Naša zgodba

Našo trgovino sva kreativno prebudila in navdihnila Cristy in Mihael Žmahar. Skoraj desetletje že delujeva na področju osebne in duhovne rasti.

Vsak dan srečujeva zgodbe, ki naju opominjajo zakaj sva stopila na pot najinega življenjskega poslanstva. Najino življenje je bilo prepleteno s solzami, izgubami, lekcijami, da bi na koncu le našla odgovore v sebi.

Ustanovila sva duhovni atelje Potovanje duše, kjer dnevno s številnimi izobraževanji in meditacijami pomagamo tistim, ki iščejo boljši jutri. Naš duhovni atelje je oaza miru za iskalce le-tega.

In pojavila se je težnja po čudoviti podpori v obliki magičnih izdelkov.

Vile, angeli, Buda, nadangeli in ostala nebeška bitja, ki jih tako zelo ljubite… Bodo prišla v vaš dom. Verjetno ste vedeli, da smo ljudje fizična bitja, ki pa nosimo v sebi tudi duhovno esenco svoje neskončne resnice.

V kolikor imamo v svojem domu karkoli fizičnega, kar nam predstavlja duhovno energijo, potem še močneje ustvarjamo energijo manifestacije in nebeške povezave.

Dovolite nam, da v vaš dom ali domove tistih, ki jih ljubite vnesemo popolno in čisto duhovno ljubezen…Kajti to so naši izdelki.

A to niso samo izdelki, ampak pravo duhovno in energijsko orodje. Vsak izdelek je skrbno izbran in pomembno je od kod prihaja. Še bolj pa, kdo ga ima. Veseli smo, da ste to vi.

Prečesali smo srca ljudi in svet. In našli najbolj čudovite, magične in lepe izdelke, ki bodo podprli vas in vaš dom na način, na katerega si niste niti predstavljal(-a). Za vas smo izbrali:

  • unikatne in izjemne KIPCE ANGELOV, VIL, ČAROVNIKOV, ZMAJEV … Ko jih pogledate začutite, da v sebi skrivajo energijo … In res jo. Vsak kipec ima svoje ime in svojo … mistično zgodbo. Vsak kipec je iniciiran v svoj namen s posebnim obredom, ki bo v vaše življenje prinesel iskreno podporo energij, ki jih nosi.
  • čudovite DIŠEČE ETERIČNE PALČKE, kot jih še ni bilo. Ustvarjene z ljubeznijo, naravnimi sestavinami in dišavami, ki takrat, ko so prižgane, v vaše hiše in aure iniciirajo pomembne podpore tistih energij, katero nosijo. Te palčke so nepogrešljiv element vsakega energijskega čiščenja, manifestacije in podpore telesu. Resnično lahko rečemo, da imamo največjo izbiro eteričnih palčk v državi.
  • ANGELSKE, ČAROVNIŠKE, PREROŠKE … KARTE, ki razkrivajo nevidno, tolmačijo življenjska vprašanja, podpirajo pri kanaliziranju in razkrivajo svetove vesolja.
  • močne unikatne ENERGIJSKE SVEČE, ki gorijo v plamenu magije in ljubezni. Preko njih delajo izjemne čarovniške in zdravilne energije, ki jih ljudje poznamo in mnogokrat potrebujemo. Ustvarjene, da v vaše domove prinesejo tisto magijo in blagoslove ki vas bodo potisnili naprej.
  • izdelke, ki vas bodo podprli pri vaših vsakodnevnih opravilih in jih naredili magične – KRISTALI, ČUTARICE, OBESKI, ETERIČNA OLJA, in še in še.
  • izjemne KNJIGE, ki pišejo o zgodbah in načrtih za življenje od avtorjev Neale Donald Walsch, Jay Shetty, Cristy Žmahar, Mihael Žmahar …

Kipce izdelujejo največji umetniki. Energijske palčke so naravne, ročno izdelane in nosijo v sebi 400 letne tradicije. Vsak izdelek j bil skrbno preverjen in ko smo ga izbrali smo mu vdihnili še nebeški šepet. Zgodbo. Namen. Blagoslov. Nato pa smo vse skupaj iniciirali, blagoslovili in prosili nebeška bitja, da delajo z vami preko te žive čarovnije – pa če izdelek namenjate sebi ali pa ga izbirate za čudovito darilo drugim.

Tokrat bo dogodek pred materinskim dnevom izjemna priložnost, da mamam podarite nekaj edinstvenega. Ker jih ljubite. Kaj lepšega je kot podariti nebeško darilo? V vsakem izdelku je čista ljubezen in prepričani smo, da se vam bo zaradi njih življenje obrnilo na boljše. Fizična prisotnost, ki se združuje z duhovnimi blagoslovi je izjemna kombinacija. Seveda dodajte še vi malce svoje čarovnije in ta čarovnija je… VERA. Vera v nebeško podporo, duhovne moči, ljubezen in vera…vase.

Ustvarimo čudovito energijo skupaj.