Zmajeva kri

Dragonsblood

Zmajeva kri

(zaščita in moč)

14.99  12.74 

To olje ti bo prineslo moč, voljo, motivacijo in te ščitilo pred vsemi negativnimi energijami. Narejeno je iz drevesa, ki se imenuje “Zmajeva kri” in prinaša sladko-začinjeni vonj, ki te bo podpiral dolgo. To eterično olje je tudi čudovit izbor za pozitivne obrede. Naj te vodi samozavest … katero poznajo ti čudoviti vodniki.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1390 Kategorija:

Zgodba izdelka

Ko pride mogočni zmaj, telepatsko spregovori in pravi: “Tvoje sanje določa tvoj odnos. Odnos do njih, odnos do sebe, odnos do tvojih reakcij. In to je tisto, kar čutijo tudi drugi. Zato ne skrbi. Če je tvoj odnos na pravem mestu se bo slišal in čutil močneje kot na tisoče besed. Čas je, da kot pokončni zmaj pokažeš svoj odnos. Nikar ne skloni glave. Tvoj odnos naj bo tak, da ga bodo spoštovali drugi, predvsem pa tak, da se z veseljem in brez obžalovanj pogledaš v ogledalo.”

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Zmajeva kri”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila