P1020638

ZMAJEV OGENJ

vonj močnih zelišč

8.00 

To so palčke, ki prinašajo povezavo z zmaji z namenom obnovitve energije pozitivnega ponosa. Hkrati pa mogočno požigajo negativne energije. Varujejo tvoj dom, družino in živali. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo za energijsko varovanje zmajev.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19113 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

ZMAJEV OGENJ, za močno energijsko varovanje doma, družine in živali

Ko ljubiš zmaje in veš, da so to prav posebna bitja, ki prinašajo voljo, motivacijo in zaščito. Ko za vsako priložnost ali dogodek v svojem življenju potrebuješ svojega zmaja …

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “ZMAJEV OGENJ”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila