Zlati zdravilec

P1020086

Zlati zdravilec

Limonin kremen

6.00 

Zlati zdravilec je priljubljeno ime za limonin kremen, ki je kameni kristal z železovimi vključki, ki ustvarjajo zlato barvo. Limonin kremen je močan ozemljitveni kristal, ki povezuje kronsko čakro s korensko čakro ter pritegne kaotične energije navzdol, da uravnovesi polarizirana nasprotja misli in čustev. Tako se te energije odstranijo, pozitivne misli vrnejo in življenje je spet lepše … zaradi tega zlatega zdravilca.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19082 Kategorija:
Dolžina: 2-3cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 2-3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Zlati zdravilec”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila