OBRED ZLATA KOČIJA

darilni-box

OBRED ZLATA KOČIJA

99.00 

Predstavljam ti poseben obred, katerega sem poimenoval obred zlate kočije. 30 dnevni proces in spisani obredi za vse svečke ti bodo prinesli zlate priložnosti življenja. Obred te vodi skozi zdravljenje preteklosti, razumevanje odnosov, spoznal(-a) boš moč angelske intervencije in še in še.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1479 Kategorija:

Zgodba izdelka

Danes ti predstavljam orodje, ki mi je pomagalo povrniti vero v lepote življenja. Da sem začel znova iz točke kjer sem bil, sem moral zavihati rokave in nek glas mi je rekel naj se pogledam v ogledalo. V njem sem videl življenje in vprašal sem sem, le kaj mi lahko pokaže? Stal sem pred ogledalom resnice in v njem sem videl spomine preteklosti, boleče odnose, strahove, žalovanja, ne samozavest, odprte rane…

Nato sem vprašal, kaj je potrebno narediti, ker tako ne gre več. Enostavno ne zmorem. In veš kaj sem videl? Zlato kočijo.

Misel na zlato kočijo me je spremljala dolga leta in niti sanjalo se mi ni, kakšno sporočilo je bilo v ogledalu resnice zame. Nekega dne sem pogledal nazaj in ujel to isto misel in odločil sem se, da jo bom raziskal. Vrnil sem se v preteklost in v spominu poiskal to resnico, ki je nosila ključno sporočilo. Sporočilo sem razvozlal. Na poti pa mi je Vesolje predalo čudovito orodje.

To je orodje s katerim sem odkril veselje življenja, moje srce je postalo srce polno navdiha in rešil sem se tegob preteklosti. In takrat sem se odločil, da ga delim s svetom.
Predstavljam ti poseben obred, katerega sem poimenoval obred zlate kočije. Ta obred pa od posameznika zahteva veliko mero predanosti, odločnosti in delovanja. Lotiti se ga je potrebno z veliko mero odgovornosti do sebe.

Si želiš povrniti ljubezen ter vero vase, v svoje odločitve, v življenje?

Če si si odgovoril(-a) z da, ti iskreno čestitam. Jaz sem potreboval leta. Danes pa z njim želim tebi vrniti navdih, vero in spoznanje, da je vsak svoje sreče kovač.

In ta magični obred …

– traja 30 dni
– dobiš spisana navodila
– dobiš moj set čudežnih svečk, narejenih iz 100% čebeljega voska (3 črne, 3 rdeče, 3 zelene, 3 modre in eno svečko povezovanja s svojo dušo)

Obred te vodi skozi:

• zdravljenje preteklosti
• razumevanje odnosov
• spoznal(-a) boš moč angelske intervencije
• naredil(-a) boš aktivacijo z mati Zemljo

Kot jaz, imaš tudi ti pravico do svoje zlate kočije, le pokazati je potrebno življenju, da se odločaš za to. Da, odločitev je najbolj pomembna. Na tej prelepi kočiji pa je potrebno pokazati veliko ljubezni do sebe.

Verjamem, da bo tudi tebi prinesel olajšanje in lahkotnost kreacije vseh lepot življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “OBRED ZLATA KOČIJA”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila