Zimzeleno obilje (velika)

Yankee Holiday Garland 1

Zimzeleno obilje (velika)

moč angelov zmage

38.00 

“V moji energiji je iniciirana moč Angelov zmage, ki prinašajo čisto nove, prelepe stvari in dobra obdobja. Ta Angelska energija prinaša resnični uspeh in zmage življenja. Le prižgi me in Angeli zmage bodo nemudoma s teboj. Poleg mene prejmeš še spisano aktivacijo blagoslova osebnih zmag.

Moj vonj je čudovit vonj po citrusih in zimzelenih rastinah, moja posebnost sta dva stenja, ki ustvarjata čarovnijo. Moj plamen gori do 80 ur.

Zaloga: Na voljo po naročilu Šifra: 1425 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli zmage ti sporočajo: “V prihajajočem obdobju imaš v sebi čarobni dotik. Dovolj je bilo karmičnih lekcij in preizkušenj. Opravil(-a) si test! Vse, česar se dotakneš se lahko spremeni v zlato. To so tvoje nagrade v obliki popolnega obilja. Obilje naj bo zate vse, kar si sam/a želiš. Samo verjemi v to, da se slabo ne bo več ponovilo in da si zaščiten/a. Ne čakaj za vogalom nove preizkušnje, ne kliči je. Dovoli si predrzno pričakovati samo najboljše. Dvigni glavo. To je tvoja zmagal. Sprejmi medaljo.”

Svečka se predstavi …

Moj vonj je čudovit vonj po citrusih in zimzelenih rastinah, moja posebnost sta dva stenja, ki ustvarjata čarovnijo. Moj plamen gori do 80 ur.

V moji energiji je iniciirana moč Angelov zmage, ki prinašajo čisto nove, prelepe stvari in dobra obdobja. Ta Angelska energija prinaša resnični uspeh in zmage življenja. Le prižgi me in Angeli zmage bodo nemudoma s teboj. Poleg mene prejmeš še spisano aktivacijo blagoslova osebnih zmag.

Teža: 552g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Zimzeleno obilje (velika)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila