Žezlo resnice

Žezlo resnice

Žezlo resnice

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. In tukaj je … žezlo resnice. Esenca, ki podpira uspešno izpolnjevanje življenjskega poslanstva. Pot po kateri stopaš, je pot poguma in odločnosti. Vedi, da žezlo uspeha nosiš ravno ti. To esenco je blagoslovila boginja Lakšmi, ki te bo podpirala pri uresničevanju zadanih ciljev. Esenco dobro pretresi, izrazi namen in v mislih pokliči Lakšmi.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti

Zgodba izdelka

Pot uresničevanja življenjskega poslanstva, je pot moči, odločnosti in poguma. S tem namenom je nastala čudovita esenca, ki podpira tvoje odločitve. A na tej poti nisi in nikoli ne boš sam(-a). Ob sebi imaš duhovne vodnike, ki podpirajo tvoje korake. V templju boginje Lakšmi se nahaja vodnjak in na njem plavajo cvetovi prelepih dišav. Esence teh svetov so zate ustvarile čutno mešanico, ki bo zbudila željo po sreči, uresničevanju srčnih želja, izpolnjevanju zadanih ciljev in kar je najbolj pomembno … da ti bo vse to prinašalo užitek, radost, ter veselje. K tej esenci pa je dodala svoj blagoslov tudi ona – boginja bogastva in lepot vseh oblik Lakšmi, da bo žezlo resnice žarelo v tvojem srcu in ti odpiralo poti sreče, zadovoljstva in uspešnega uresničevanja dušnih zapisov.

 


UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

 

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Žezlo resnice”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila