Žepni kristal Lapis Lazuli

P1010823

Žepni kristal Lapis Lazuli

kristal resnice

9.00 

Žepni kristal, ki ga imaš lahko vedno s seboj. Lapis layuli bo v tvoj prostor vnašal moč povezovanja z notranjo modrostjo in vzpodbujal odločno in jasno komunikacijo.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9060 Kategorija:
Dolžina: 2.5cm
Širina: 2cm

Zgodba izdelka

Mističen kristal lapis lazulija preko svojih mogočnih modrih odtenkov izraža svojo mogočnost in komunicira s teboj, tako da ti pomaga, da začneš izražati sebe. Popelje te v stik s tvojimi potrebami, da jih znaš prepoznati in zadovoljiti tako, da jih izražaš okolici. Pripomore k temu, da uvidimo resnico, takšna kot je, čista in brez olepšav. Ravno zato, da lahko naredimo mogočne premike, pridemo do odgovorov in voditeljske moči. Je tudi kamen prijateljstva, zato odstranja negativne, toksične energije odnosov in privablja prava prijateljstva v tvoje življenje. Ščiti tvojo energijo in odpira svet duhovnih vodnikov.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 2.5 × 2 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Žepni kristal Lapis Lazuli”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila