Železna vrata

Železna vrata

Železna vrata

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. Tokrat za tvoj dom. Dom je tempelj v katerem biva harmonija. V tej esenci so stkani angeli varuhi, ki ščitijo dom pred vdori tujih energij. Esenco dobro premešaj in v mislih pokliči angele varuhe, ter jih prosi za zaščito tvojega templja. Nato razprši energijo esence po prostoru in z njo presvetli svoj topli dom.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti

Zgodba izdelka


Esenca, ki je nastala v samem osrčju templja angelske ljubezni. Blagoslovili so jo močni varuhi in zaščitniki, ki se bodo vedno postavili tebi v bran. Varovali bodo tvojo energijo predvsem pa najmogočnejši tempelj – tvoj dom. Vanj bo angelska moč vnesla močno zaščito. Esenco krasi prijeten vonj angelske zaščite, ki bo vanj vnesla toplino, mir in ljubečnost. In to potrebuje vsak dom. Sedem nadangelov je blagoslovilo esenco zaščite in njihova prisotnost bo močno prisotna v tvojem domu.

 


UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Železna vrata”

V košarico ste dodali: