Zdravilni šepeti

Whispers-of-healing
Whispers-of-healing-1

Zdravilni šepeti

jasno vodstvo

33.00 

Izjemne karte, ki s svojimi sporočili zdravijo in dajejo poglobljene uvide v situacije in okoliščine, ki jih želiš okrepiti in uravnovesiti. Razkrijejo ti korake, ki vodijo k močnim okoliščinam in postavljenemu življenju. Pa naj se zasliši njihov šepet…

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1128 Kategoriji: ,
Dolžina: 16cm
Širina: 12cm

Zgodba izdelka

Te karte … šepetajo zdravilna sporočila tam, kjer jih moraš slišati. Včasih človek energijsko pade. Včasih se čustveno, fizično, ali duhovno zmede. In takrat potrebuje jasno vodstvo in pomoč, da se postavi nazaj na noge. Te karte ti pomagajo ozdraviti tisto, kar kliče po zdravljenju, ne glede na to, ali želiš ozdraviti zlomljeno srce, razrešiti delovni izziv, ali pa odkriti nove načine za prilagajanje svojih mnenj in stališč. Te karte kanalizirajo najčistejše zdravilne energije, katere te podprejo, vodijo in ti ponudijo potreben dodaten vpogled.

Komplet vsebuje 50 kart, izmed katerih vsaka prinaša posebno zdravilno sporočilo. Prisluhni jim.

Podrobnosti

Dimenzije 16 × 12 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Zdravilni šepeti”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila