Zaščitna roža življenja

20.1_ZASCITNA ROZA ZIVLJENJA
20.3_ZASCITNA ROZA ZIVLJENJA

Zaščitna roža življenja

Energijska podlaga

27.60 

Želite polepšati dom, ga narediti lepšega, prijetnejšega, s pozitivnimi vibracijami? Želite ustvariti svojo oazo miru? Morda potrebujete lepo in izvirno darilo? Motiv lahko obesite na steno kot sliko, lahko pa ga uporabite kot energijsko podlago ali samo kot lep dodatek, ki popestri vaš dom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9112 Kategorija:

Zgodba izdelka

Slika upodablja najbolj znan simbol svete geometrije, imenovan roža življenja. Okoli nje so nanizana nebesna znamenja, ki se na enem delu slike ‘zlijejo’ z zvezdnim nebom in nas popeljejo v skrivnostni svet univerzuma in v naše notranje svetove. Rožo življenja imenujejo tudi kozmična maternica. Je tako stara kot svet in je najpomembnejši simbol, ki so ga starodavne kulture po vsem svetu zakodirale v templje in druge svete kraje. Vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Če razumemo vzorec Rože Življenja, vemo, da je celoten obstoj ena sama Zavest. Vsi smo povezani. Ločenost ne obstaja. Nebesna znamenja so navidezni nebesni sklopi sončeve ekliptike, ki vplivajo na osebnostne značilnosti posameznikov, rojenih pod njihovim okriljem. Pogled na sliko nas umirja in duhovno polni.

Priporočljiva je meditacija – ko preprosto sedimo in le opazujemo vzorec Svete Geometrije pred seboj. Na ta način lahko popolnoma fluidno pridemo do številnih notranjih uvidov, spominov in globokih spoznanj ter ozavestimo, da nikoli nismo ločeni in da je vse med seboj tesno prepleteno in povezano.

Slika je primerna za dnevne sobe, spalnice, kotičke za meditiranje. Sliko lahko postavite na razne površine (mizice, police …), kot energijsko podlago. Nanj pa postavite kozarec ali vrč z vodo. Lahko je tudi del ‘oltarja’ pri meditaciji.

 

Velikost motiva: 300 mm x 300 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Zaščitna roža življenja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila