Zapestnica iz roževca

P1010797
P1010942

Zapestnica iz roževca

z znakom OM

14.99 

Kristalna zapestnica, ki na nežen način prebuja energijo tvoje srčne čakre, aktivira ljubezen do sebe in drugih, ter znova in znova spominja, da je svetloba tista, ki gradi naše duše. Roževec je kristal čutnosti, ki ti pomaga graditi najpomembnejše odnose.  

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9043 Kategorija:
Širina: 0.8cm

Zgodba izdelka

Ta kristalna zapestnica v sebi združuje dva elementa vesolja, ki lahko v močni meri izpopolnita tvoje življenje – simbol OM in kristal roževca. Duhovni simbol OM je eden izmed najmočnejših energijskih simbolov, ki v življenje človeka prinaša globok duhovni stik z vesoljem in odpira vrata njegovim skrivnostim.

OM je simbol ultimatne življenjske esence in kot takšen tistemu, ki ga nosi, pomaga razumeti življenje. Nato pa je tukaj še kristal roževca. Za roževec se zdi, da je narejen iz ledu, ki je potopljen v cvetne liste rožnate vrtnice. Čeprav nima vonja, se zdi, da diši po slaščicah. Ta čudovit kristal je kristal ljubezni in srčne čakre. Ko je v tvoji bližini, polni tvojo auro z nežnimi blagoslovi sočutja, dušnega miru in brezpogojne ljubezni.

Pomaga graditi srčno harmonijo do drugih in ljubezen do sebe. V človeku aktivira tisto notranjo srečo, zaradi katere le-ta postane bolj spontan in samozavesten glede svojega načina izražanja ljubezni. To je kristal prijateljev, partnerjev, ljubimcev in zaveznikov. Tako je ta zapestnica popolno darilo, ki ga podariš sebi, ali drugim, kajti prinaša močno življenjsko modrost in blagoslove ljubezni.


Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 0.8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica iz roževca”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila