Začarana vila

Unicorn 2

Začarana vila

8.00 

Ko potrebuješ v življenju verjeti, da se prav vse sanje lahko izpolnijo in da je življenje resnično lahko čarovnija … takrat ti pri tem pomagajo vile. Izberi to svečko dišečega jasmina, katero so aktivirale vilinke, v kolikor potrebuješ obnovljeno zaupanje … v vse.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1166 Kategorija:

Zgodba izdelka

Dragi(-a) moj(-a), tvoje sporočilo mojega glasu prinaša: stopi, pot je že pripravljena. Velikokrat ne stopiš na svojo pot, na katero pa smo zate že položili rdečo preprogo obilja in uspeha. Takrat najdeš veliko razlaga zakaj je tvoj korak težak. Nimaš časa. Ni še pravi trenutek. Nisi še pripravljen(-a). Meniš, da boš že vedel(-a) kdaj stopiti. A to se kar ne zgodi. Danes ti želim prišepniti, da noben od teh glasov ne drži. So le prestrašeni možiclji v tvoji glavi, ki pa niso tvoji prijatelji. Pot je že pripravljena, a na njo mora stopiti tvoj korak. Nikoli ne bo boljšega trenutka za spremembo. Ne boj se neznanega. Vseeno je bolje skočiti v neznano kot pa živeti v energiji, ki zastaja. Kajti v tem skoku ne boš sam(-a).

Vodili te bomo številni vodniki in vilinci, ki poznamo tvojo dušo. In za njo vemo, da ko se premika in deluje, potem veselje ji dežuje. Le prižgi to svečko in prinesli ti bomo zaupanja energijo. Ko jo prižgeš nam daš znak … da nas potrebuješ. Tukaj smo.

 

Volumen: 180g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Začarana vila”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila