Vztrajni DALMATINSKI JASPIS

P1020072

Vztrajni DALMATINSKI JASPIS

Ozemljitev in zaščita

6.00 

Dalmatinski jaspis je znan po svojih ozemljitvenih, zaščitnih in zdravilnih lastnostih. Vibracijska energija tega minerala je počasna, čeprav precej učinkovita in jo je treba uporabljati dolgoročno. Podpira družino in zvestobo, znan je po svojem pomirjujočem vplivu na otroke in živali. Uporabijo naj ga vsi, ki imajo težave s potrpežljivostjo, ki pa je tako zelo potrebna, da stres ne pleše v svojem divjem ritmu.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19066 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vztrajni DALMATINSKI JASPIS”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila