Vranja palica

-15%
Ravens-wand
Ravens-wand-1

Vranja palica

svet magije
-15%

29.99  25.49 

Karte, ki prinašajo globoke modrosti čarovništva in te popeljejo v osrečje energij magije. Razkrivajo pomembne odgovore za tvoje življenje, zato jih le odpri in jim prisluhni. Kajti čas je, da se zate odpre nova dimenzija. Dimenzija magije.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1130 Kategoriji: ,
Dolžina: 13.97cm
Širina: 8.89cm

Zgodba izdelka

Te karte pokličejo tiste, v katerih se zbuja energija čarodeja, čarodejke. Popeljejo te na skrivnostno popotovanje po svetu čarovnic, magije in njenih modrosti. Skozi njih predajajo svoja sporočila čarodejka Kolfinija, modra stara čarovnica Valonija, maginja Rhia, alkimistka Ada Crabbe in zmajeva dvojčka Hethra in Halla. Preko odpiranja kart ti predajajo pomembne življenjske lekcije, ki gradijo v tebi novo knjižnico čarovniških znanj in modrosti. Z vsako karto bolj in bolj aktiviraš notranjega maga/maginjo, s čimer se krepi tvoja osebnost in moč kanaliziranja.

Komplet vsebuje 44 kart in knjižico, kjer so ti na 60-ih straneh razložena sporočila teh magičnih vodnikov.

 

Podrobnosti

Dimenzije 13.97 × 8.89 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vranja palica”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila