Volčje zavezništvo

3

Volčje zavezništvo

iskrena zavezništva

19.99 

Volkovi so znani kot tisti, ki vodijo. So samozavestni in močni. Hkrati nežni, a ko je potrebno odločni. So visokospoštovani živalski vodniki, zadolženi za varovanje prebivalcev Narave. A naklonjeni so tudi ljudem. Tistim, ki iščejo lojalnost, vrednote. Kajti te energije se potrebujejo za svetlo prihodnost. Vsaka blazina s podobo volka je iniciirana na močno energijsko varovanje. Ta blazina pa dodatno nosi zaščito za tvoje partnerstvo ali pa prikliče v tvoje življenje sorodno dušo.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1475 Kategorija:
Dolžina: 45cm
Širina: 45cm

Zgodba izdelka

Ta blazina je izjemen energijski portal, ki v tvoje življenje prinaša energije pravih in iskrenih zavezništev. Objemi jo vedno, ko potrebuješ takšna zavezništva ali osebno, ali pa v poslu. Blazina se bo najbolj udobno počutila v tistem delu tvojega doma, kjer je tvoje srce najsrečnejše. Mogoče je to na kavču, postelji, ali pa na oblazinjeni klopi ob oknu. Ta blazina pa je tudi izjemna prijateljica za vse tiste, ki ščejo prave prijatelje. Kajti energija volčjega zavezništva, ki je vtkana vanjo, bo vodila tistega, ki jo objema s pravimi besedami in dejanji tako, da bo znal(-a) ustvarjati prava prijateljstva. Blazina je spletena kombinacija platna in poliestra, ter posledično zelo mehka.

Podrobnosti

Dimenzije 45 × 45 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Volčje zavezništvo”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila