Volčje oči

8

Volčje oči

energija voditeljstva

19.99 

Volkovi so znani kot tisti, ki vodijo. So samozavestni in močni. Hkrati nežni, a ko je potrebno odločni. So visokospoštovani živalski vodniki, zadolženi za varovanje prebivalcev Narave. A naklonjeni so tudi ljudem. Tistim, ki iščejo lojalnost, vrednote. Kajti te energije se potrebujejo za svetlo prihodnost. Vsaka blazina s podobo volka je iniciirana na močno energijsko varovanje. Ta blazina pa dodatno nosi aktivacijo tvoje duhovne modrosti.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1477 Kategorija:
Dolžina: 45cm
Širina: 45cm

Zgodba izdelka

Če te je poklicala energija te blazine, potem je zate prišel čas, da uzreš priložnosti, katere že dolgo časa čakaš in si jih želiš. V blazino so namreč iniciirane močne energije voditeljstva in srčnega namena, katere so potrebne, za uresničitve velikih namenov. Ta blazina v tebi prebuja ponosnega in neustrašnega volka, ki te postavlja na najvišje stopničke življenja. Objemi jo in skozi tebe začnejo gledati volčje oči, ki ti bodo pomagale videti resnico zate. Blazina je izjemno udobna in spletena iz kombinacije platna in poliestra.

Podrobnosti

Dimenzije 45 × 45 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Volčje oči”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila