Volčja mistika

2

Volčja mistika

osebna moč

19.99 

Volkovi so znani kot tisti, ki vodijo. So samozavestni in močni. Hkrati nežni, a ko je potrebno odločni. So visokospoštovani živalski vodniki, zadolženi za varovanje prebivalcev Narave. A naklonjeni so tudi ljudem. Tistim, ki iščejo lojalnost, vrednote. Kajti te energije se potrebujejo za svetlo prihodnost. Vsaka blazina s podobo volka je iniciirana na močno energijsko varovanje. Ta blazina pa dodatno nosi zaščito za tvoje ljubljene, ki živijo s teboj.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1474 Kategorija:
Dolžina: 45cm
Širina: 45cm

Zgodba izdelka

To je blazina, ki v tvoje življenje prinaša energije varovanja, voditeljstva in osebne moči. Volkovi že dolgo časa veljajo za karizmatične živali, ki podpirajo človeka v teh energijah. So izjemni zavezniki in močni podporniki. Ta blazina je prava zate, če iščeš občutek varnosti, zavetja in pogum. Volikovi v njej te bodo vedno, ko blazino pogledaš, ali objameš, napolnili s spominom teh energij. Včasih je potrebno tako malo, da se srce pomiri. Včasih je zato potrebna samo volčja energija v mehki blazini. Blazina je spletena kombinacija platna in poliestra, ter primerna tako za okras, kot tudi za objemanje pred večernim filmom.

Podrobnosti

Dimenzije 45 × 45 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Volčja mistika”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila