Volčja družina

7

Volčja družina

prave smeri življenja

19.99 

Volkovi so znani kot tisti, ki vodijo. So samozavestni in močni. Hkrati nežni, a ko je potrebno odločni. So visokospoštovani živalski vodniki, zadolženi za varovanje prebivalcev Narave. A naklonjeni so tudi ljudem. Tistim, ki iščejo lojalnost, vrednote. Kajti te energije se potrebujejo za svetlo prihodnost. Vsaka blazina s podobo volka je iniciirana na močno energijsko varovanje. Ta blazina pa dodatno nosi zaščito za tvoje otroke.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1476 Kategorija:
Dolžina: 45cm
Širina: 45cm

Zgodba izdelka

Te kličejo veliki projekti, uresničitve mogočnih idej in drzne sanje? Potem je to blazina zate, kajti prinaša čiste energije voditeljstva in pravih vrednot kreatorjev. Volkovi so tiste svete živali, ki učijo ljudi o odločnosti in praven namenu in ni naključje, da je tvoje oko izbralo ravno blazino z njihovo energijo. Vedno, ko jo objameš, se v tebi prebudi močan spomin notranjega volka, ki te bo vodil v prave smeri življenja in ti pomagal sprejeti prave odločitve zate in za vse vpletene. Ta blazina se najbolje počuti tam, kjer izražaš največ kreativne energije, kjer se učiš za šolo, pišeš stvari za službo … Blazina je spletena kombinacija platna in poliestra.

Podrobnosti

Dimenzije 45 × 45 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Volčja družina”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila