Vodstvo zmajevega vrta

garden-dragons
garden-dragons-1

Vodstvo zmajevega vrta

svet mističnih zmajev

25.00 

Pravijo, da nikoli ne veš, kje opaziš zmaja … Ta unikatni paket kart prinaša v tvoje življenje vodstvo mističnih zmajev, kateri ti podajo odgovore o tem, kako naprej. Čas je, da zmaji spregovorijo …

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1122 Kategoriji: ,
Dolžina: 11.43cm
Širina: 7.62cm

Zgodba izdelka

 

Ta čudovit komplet kart te popelje v svet mističnih zmajev. Pravijo, da so zmaji povsod. Kjerkoli se gibaš, bodisi je to potovanje, sprehod v naravi, ali pa celo za lastno hišo, te opazujejo ta čudovita bitja. V tem kompletu najdeš 46 kart in čisto vsaka prinaša svojega zmaja. Če so te poklicale te karte, potem imajo zmaji načrte s tabo. In čas je, da ti jih predajo. Zmaji imajo namreč močno sposobnost usmerjanja energije in kot takšni so izjemni duhovni vodniki, ki ti lahko pomagajo pri skoraj čemerkoli.

Poleg kart pa prihaja tudi obširna ilustrirana knjižica, ki ti na 138-ih straneh čudovito opiše naravna okolja v katerih živijo zmaji, njihovo vedenje, videz posameznega zmaja in katera ti pomaga razumeti vsakega izmed njih tako, da veš, kateri dela s tabo in kakšno modrost ti predaja.

 

Podrobnosti

Dimenzije 11.43 × 7.62 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vodstvo zmajevega vrta”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila