Vizija oraklja

oracle-of-visions-1
oracle-of-visions

Vizija oraklja

branje energij

29.99 

To so karte, ki so bile napisane v umu najmočnejših orakljev vesolja … In tokrat so tukaj, da te naučijo razmišljati drugače in, da v tebi aktivirajo nove duhovne moči. Te karte bodo v tebi prebudile novodobnega oraklja.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1126 Kategoriji: ,
Dolžina: 14.2cm
Širina: 9.5cm

Zgodba izdelka

Razgrni karte, ki te bodo popeljale v čas viktorijanskih energij in te skozi bujne podobe in slike iniciirale v oraklja. V človeku te karte sprožijo sposobnosti pogledati stvari drugače in pospešijo intuitivno branje energij. Karte zajemajo zelo širok spekter življenja, zato lahko z njimi odkriješ praktično katerikoli odgovor potrebuješ. V njih se ti pokažejo mnoge arhetipske figure z mnogih področij življenja. Zasnovane so tako, da tvoj um na stran postavi vnaprej zasnovane ideje in se odpre novim načinom gledanja na prihodnost, kateri pa prinašajo nove potencialne izzide in rezultate.

V kompletu je 52 kart, katere bodo navdihnile tvojega notranjega oraklja.

Podrobnosti

Dimenzije 14.2 × 9.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vizija oraklja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila