Vilinski blagoslovi

Fairy-Blessing
Fairy-Blessing-2

Vilinski blagoslovi

vilinsko vodstvo

33.00 

Čarobni komplet vilinskih kart, ki v tvojem življenju odpira vrata življenjskega poslanstva, zdravljenja in osebne moči in kateri ti predaja jasno vodstvo teh čudovitih zemeljskih zaščitnic in prinašalk obilja – vil. Te karte so pripravljene, da zapojejo z vilinsko melodijo.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1120 Kategoriji: ,
Dolžina: 13.97cm
Širina: 9.53cm

Zgodba izdelka

Ta pravljičen komplet kart te popelje v vilinske svetove, kjer ti vile razkrijejo vilinsko vodstvo … zate. Vile so čudovita svetlobna bitja, ki prinašajo veliko blagoslovov in daril. Nekoč so bile vile in ljudje veliki zavezniki in so skupaj sobivali v ljubezni in harmoniji. A energije pri ljudeh so se spremenile in mnogi so izgubili povezavo z njimi. S tem pa tudi blagoslove. A čas je, da se to spremeni. Vile so tukaj, močne in svetle kot vedno. In s kopico sporočil in namigov. In ta komplet kart je tisto, kar je včasih dovolj, da se komunikacija med tabo in njimi okrepi. Ta komplet kart je izjemno darilo vil, katero bo močno okrepilo tvojo intuicijo, te dvignilo in potisnilo naprej takrat, ko bodo energije “v zraku” težke, ti ponudilo globoko zdravljenje in te ponovno postavilo na pot resničnega življenjskega poslanstva.

Te izjemne vile je ustvarila priznana umetnica Amy Brown, katera z barvami čudovito kanalizira njihovo energijjo. V kompletu je 45 kart.

Podrobnosti

Dimenzije 13.97 × 9.53 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vilinski blagoslovi”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila