Vilinske meglice

fairy mist 1

Vilinske meglice

(obilje)

14.99 

Mistične vilinke naj te blagoslovijo in ti prinesejo obilja energijo. To eterično olje s ščepcem magičnosti v tvoj dom povabi ta čudovita bitja. Vonj je prav tak, kot ga obožujejo vile – topel in hkrati svež. Naj ga posujejo s svojim vilinskih prahom in naj ti prinesejo le dobro.

Zaloga: Na zalogi (se lahko naroči) Šifra: 1389 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angelom narave preprosto rečemo tudi vile. Ta izredno igriva bitja seveda živijo v naravi in varujejo vodo, rastline, živali, zemljo, kristale in vse ostale elemente narave. Vile so zaveznice narave in bi za njen obstoj storile vse. Zato ne preseneča, da so izredno naklonjene tistim, ki na kakršenkoli način pomagajo naravi in živalim. Povrnejo z izobiljem. Ker živijo v naravi in ker je v naravi vsega v izobilju, ga zelo dobro poznajo. Prinesle ga bodo tudi tebi, le kakšno lepo misel naravi in njim pošlji.

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vilinske meglice”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila