Vilinske meglice mini

Fairy-mist-mini

Vilinske meglice mini

Aktivacija unikatnosti

1.50 

To so palčke, ki prinašajo energijo Vilinska sfera za unikatnost in razvoj edinstvenosti. Vonj palčk je naravnost mističen in v dom privabi energijo številnih pravljičnih vil. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo za unikatnost in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1240 Kategorija:

Zgodba izdelka

Vilinska sfera ti sporoča: »Izmisli si svoja pravila in naredi vse drugače. Naj bo tvoja kocka okrogla, četudi bi mnogi rekli, da nisi pri pravi. Tvojega življenja se ne da spraviti v enega izmed znanih predalčkov človeštva, zato se ne trudi usvojiti do sedaj znanih stvari. Poskusi z inovativnimi razmišljanji in pristopi. Vedi, da svet potrebuje drugačne izkušnje, in zaupaj, da si njihov(-a) nosilec(-ka) prav ti. Sledi drugačnosti in zakotali okroglo kocko. Tako kot smo drugačne Vilinke.«

To so palčke, ki prinašajo energijo Vilinskih sfera za unikatnost in razvoj edinstvenosti. Vonj palčk je naravnost mističen in v dom privabi energijo številnih pravljičnih vil. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo za unikatnost in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 48g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vilinske meglice mini”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila