Vilinska srnica

9

Vilinska srnica

prebujenje notranjega otroka

19.99 

Srne. Od nekdaj znane kot znanilke obilja, bogastva, a takega, ki pride k tebi skozi Svetlobo in podporo vil. Ta blazina tudi ljubi otroke ali pa neguje tvojega notranjega otroka. V vsakem primeru bo k tebi prinesla le najlepše energije.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1478 Kategorija:
Dolžina: 45cm
Širina: 45cm

Zgodba izdelka

Ta blazina je klic tvojega notranjega otroka, ki si želi izraziti svoje besede in resnična čustva. Tvoj notranji “bambi” želi biti viden, slišan in priznan. Vedno, ko objameš to blazino, se tvoje srce ogreje in zadrhti, kajti v tebi se vedenje o tem , kdo si, zbudi. In, ko veš kdo si, znaš ustvarjati obilje vseh vrst in oblik. In to so znanja in modrosti, ki jih ta blazina prebuja v tebi. Kajti zaslužiš si življenje, v katerem čutiš srečo in obilje. Blazina je izjemna prijateljica za večerno objemanje, kajti sešita je iz mehke kombinacije platna in poliestra.

Podrobnosti

Dimenzije 45 × 45 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vilinska srnica”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila