Vilinska modrost ( + knjiga)

Fairy-Wisdom
Fairy-Wisdom-1

Vilinska modrost ( + knjiga)

močna vodstva

35.00 

Čudovit komplet vilinskih kart, preko katerih ti vile razkrijejo modrosti za tvoje življenje. Čas je, da se vilinska vrata odpro in, da ti ta bitja pokažejo, kako živeti lepše življenje. Tvoja naloga je, da postaviš iskreno vprašanje in nato … obrneš karto.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1121 Kategoriji: ,
Dolžina: 12.7cm
Širina: 8.9cm

Zgodba izdelka

Čas je, da se aktivira vilinska modrost. Te karte predstavljajo skriti most do energij in bitij, ki se nahajajo zunaj dosega zemeljskih čutil. V teh dimenzijah živijo očarljive vile, angeli, zmaji, vilini in druga bitja, katera rada delajo z ljudmi in jim svetujejo kako naprej. Skozi svoje šepete zagotavljajo močna vodstva po duhovnih poteh, na katerih nas usmerjajo, motivirajo in ščitijo. In te karte so čudovit ključ, s katerim lahko odkleneš največje vilinske modrosti.

Na 64-ih karticah najdeš vse možne usmeritve, ki jih potrebuješ in katere so pomembne zate. Poleg kart pa prejmeš tudi ilustrirano knjigo (ki ima kar 140 strani), z duhovnimi navodili v obliki vilinskih sporočil, skupaj z napevi, ki ti pomagajo, da se osredotočiš na svoj namen, projekt in želje. To je čudovit način, kako sprejeti še bolj pozitiven odnos do sebe in svojih želja.

Podrobnosti

Dimenzije 12.7 × 8.9 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vilinska modrost ( + knjiga)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila