Vilinska češnja (velika)

-5%
Vilinska češnja (velika)

Vilinska češnja (velika)

zaupanje in delovanje
-5%

33.00  31.35 

Sem sveča zaupanja v svoje sposobnosti, razcveta, volje, motivacije in delovanja. Z veseljem ti bom prinesla vse te energije. Dišim po črnih češnjah, ponašam se z zvokom prasketajočega ognja, v moji energiji pa so iniciirani Angeli motivacije.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1439 Kategorija:

Zgodba izdelka

Dragi(-a) moj(-a), tvoje sporočilo mojega glasu prinaša: “Steci po maratonu življenja! Čas je da, se preizkusiš. Da si postaviš višje cilje kot kadarkoli. Čas je, da lahkotno hojo spremeniš v maratonski tek, ki na koncu prinaša zmagovalno trofejo. Sedaj ni čas za spanje. Duša te kliče po spremembah, ustvarjalnih projektih. Ne želi se dolgočasiti v rutinah in površinsko preživetih dnevih. O ne. Ona si želi vedeti do kam vse lahko gre in kako hitro lahko do tja pride. Organiziraj se. Nauči se optimalno uporabljati svoj čas. Disciplina naj bo tvoja vrlina. Za nekaj časa, daj prednost svojim željam, saj si dolgo na prvo mesto dajal(-a) potrebe drugih ljudi, Čas je, da ti uslugo vrnejo in se oni sedaj prilagodijo tebi. Prosi me za uvide v sanjah, za znake v fizičnem svetu…Prosi me, da ti pripeljem zate pomembne ljudi. Nato pa le steci.”

Moj vonj je čudovit vonj po črnih češnjah, moja posebnost pa je zvok prasketajočega ognja, ki pričara prav posebno, eterično okolje. To zagotovi naravno leseno stenje. Moj plamen gori 110-120 ur.

V moji energiji so iniciirani Angeli motivacije. Poleg mene prejmeš aktivacijo teh veličastnih Angelov, ki bodo delali s teboj preko mojega plamena.

Le prižgi to svečo, ko jih potrebuješ in takoj bodo s teboj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vilinska češnja (velika)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila