Vila zavedanja

fairy-of-awereness

Vila zavedanja

Premagani izzivi

8.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo Cliodne, vile zavednja, za premagane izzive. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Cliodne za premagovanje izzivov in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1295 Kategorija:

Zgodba izdelka

Podpira te CLIODNA, vila zavedanja. Cliodna je vilinska kraljica lepote, ki je vedno znala videti dobro v svetu in v ljudeh. Tudi tebi prinaša ta dar videnja. V kolikor boš znal/la v tem obdobju v vsaki težavi ali preizkusu videti dobro spoznanje, potem se bodo težave umaknile. Ko se pojavijo izzivi, poišči rešitve. Ne zatekaj se k »jamranju« ali potenciranju izziva. Poglej kaj ti želi povedati določena situacija in jo preprosto sprejmi. Nato delaj na tem, da jo preoblikuješ v pozitivne energije.

To so palčke, ki prinašajo energijo Cliodne, vile zavednja, za premagane izzive. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Cliodne za premagovanje izzivov in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Teža: 20g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vila zavedanja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila