Vila varuhinja

guardian-fairy

Vila varuhinja

Zaščita

8.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo Oonagh za vilinsko zaščito tebe, tvojega doma, tvoje okolice, tvojih ljubljenih in tvojih živali. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Oonagh za prizemljeno željo in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1298 Kategorija:

Zgodba izdelka

Podpira te OONAGH. Vila varuhinja Ni samo vila, o ne… Ona je kraljica vseh vil. Posebna in edinstvena. Je varuhinja rastlin, živali in je boginja magije. Skrivnostna in posebna skrbi za odnose vseh vrst, saj je ravno ona tista, ki skrbi za sodelovanje v naravi. Spodbuja te, da krepiš odnose z ljudmi, komuniciraš odprto in izražaš svoje želje. Nikoli se ne zapiraj vase, temveč se odpri svetu in drugim ljudem. Imaš tudi močne darove magije v sebi. Razvijaj jih in uporabi v pozitivno in izpolnila se ti bo marsikatera želja.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Teža: 20g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vila varuhinja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila