fairy-of-hope

Vila upanja

Uspešna žetev

8.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo Damare, vile upanja, za uspešne žetve. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Damare za uspešno žetev in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1293 Kategorija:

Zgodba izdelka

Podpira te DAMARA. Damara je kraljica prijaznosti, ljubeznivosti, upanja in plodnosti. Želi ti sporočiti, da lahko dobiš vse, kar si zaželiš in da je čas žetve resnično že pred vrati. A kako poskrbeti, da bo žetev uspešna? Izberi prijazne energije. Gibaj se v prijaznih okoljih. Tudi ti ponudi ljubeznivost in nežnost. Naj bo tvoja komunikacija umirjena in polna razumevanja. Presenetilo te bo kako zelo ti bo to odprlo prav vsa vrata. Saj je ljubeznivost magnet za vile in angele. Povrnili ti bodo dobroto.

To so palčke, ki prinašajo energijo Damare, vile upanja, za uspešne žetve. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Damare za uspešno žetev in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Teža: 20g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vila upanja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila