Vila svetlobe

fairy-of-light

Vila svetlobe

Lepote življenja

8.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo Cordelie, vile svetlobe, za lepote življenja. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Cordelie za prizemljeno priprošnjo in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1297 Kategorija:

Zgodba izdelka

Podpira te CORDELIA. Ona prinaša spoznanja o lepotah življenja in spodbuja k priprošnjam. Poznaš tisto klasično »prosi in dano ti bo«? Tudi Cordelia šepeta enako. Karkoli si želiš – zaprosi. Premalokrat si v preteklosti zaprosil/la za pomoč druge ljudi ali eterična bitja. Pomagajo ti lahko le, če zaprosiš za roko pomoči. Ne potrebuješ vse sam/a. Le odpri srce dovolj, da za to pomoč tudi zaprosiš. In verjemi, da si jo zaslužiš.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Teža: 20g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vila svetlobe”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila