fairy-of-happiness

Vila sreče

Bogate želje

8.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo Aine, vile sreče, za radost in bogastvo Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Aine za prizemljene bogate želje in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1294 Kategorija:

Zgodba izdelka

Podpira te AINE. Aine je vilinska kraljica, ki prinaša radost, srečo, veselje, slavo in bogastvo. Spodbuja te, da izraziš svoje talente svetu in se ne skrivaš v senci strahov ali mnenju drugih ljudi. Aine je tista, ki poskrbi, da luna sveti v noči in razsvetljuje vse okoli sebe. Tudi ti bodi kot ona. Razsvetljuj ljudi, a ne boj se noči. Ne boj se kritik, saj ne morejo zasenčiti tvojega sija. Kajti Aine sije močneje.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Teža: 20g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vila sreče”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila