fairy-of-truth

Vila resnice

Doslednost

8.00 

To so palčke, ki prinašajo energijo Titanie, vile resnice in doslednosti, za dokončane naloge. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Titanie za doslednost in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1300 Kategorija:

Zgodba izdelka

Podpira te TITANIA. Titania je vilinska kraljica, ki prinaša disciplino, resnico in zna dokončati svoje naloge. V tem obdobju ti bo pomagala, da se osredotočiš. Jeseni boš potreboval/la veliko osredotočenosti na stvari, ki se morajo narediti in dokončati. Vse, kar si pustil(-la) nedokončanega ali nerazrešenega se mora sedaj urediti, zato da se lahko ponovno požene tvoje kolesje manifestacije. Ni več izgovora zakaj se nekaj ne bi naredilo. Tudi če bodo naloge manj prijetne, jih opravi kljub temu – in bogato boš nagrajen(-na).

To so palčke, ki prinašajo energijo Titanie, vile resnice in doslednosti, za dokončane naloge. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Titanie za doslednost in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Teža: 20g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vila resnice”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila