Velikan (tarot)

tarot-grande
tarot-grande-1

Velikan (tarot)

življenska vodstva

29.99 

Karte “Velikan” so izjemno duhovno orodje, v katerem se prepletajo starodavni simboli s tarotovimi arhetipi. Vsaka izmed njih tako razkriva ključne informacije, ki jih bralec potrebuje zase, oz. za druge. Te karte preprosto šepetajo pravo vodstvo.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1135 Kategoriji: ,
Dolžina: 12.7cm
Širina: 7.62cm

Zgodba izdelka

To so karte, ki jih je ustvaril svetovno znan digitalni umetnik Ciro Marchetti. Z edinstveno energijo tarota tako razkrivajo pomembna življenjska vodstva, nadaljnje korake, ter razlage preteklih dogodkov. V njih se prepletajo starodavni zgodovinski simboli in arhetipi tarotovih energij. Karte izjemno močno intuitivno vodijo tistega, ki dela z njimi in preko svojih podob podajajo jasne odgovore na postavljena vprašanja.

V kompletu je 78 kart, izmed katerih je vsaka zase izjemna. Dodana je tudi knjižica z 56 stranmi, na katerih so opisane ideje in navdihi, ki stojijo za vsako posamezno karto.

Podrobnosti

Dimenzije 12.7 × 7.62 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Velikan (tarot)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila