Varuh AMETIST CHEVRON

P1020142

Varuh AMETIST CHEVRON

Energija zaščite

8.00 

Chevron-Amethyst je močan zaščitni kamen, ki ustvari varnostni mehurček okoli svojega človeškega prijatelja. Odvrnil bo vse vrste energijskih napadov in varoval tebe, tvoje ljubljene in tvoj prostor. Je tudi kristal ki ti bo v veliko pomoč, ko se poskušaš znebiti slabe navade ali odvisnosti. Chevron-Amethyst bo spodbujal duhovno modrost in razvoj.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19065 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Varuh AMETIST CHEVRON”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila