Učinkovita ZLATA MICA

P1020157

Učinkovita ZLATA MICA

Kristal energije

19.99 

Zlata (ali rumena) mica je povezana s soncem in čakro solarnega pleksusa. Skrivnostna barva izvira iz oksidiranega železa in je lahko v odtenkih od kovinsko zlate do gorčično rumene. To je energičen kristal, ki povečuje moč volje in ciljno usmerjeno vedenje. Pade volja? Mica je s teboj? Ne vidiš smisla v stvareh? Mica to presvetli. Mica zna videti daleč in tako razmišljanje sprožiti tudi v tebi. Je bolj reden kristal … in opazijo ga le … prebujeni in pripravljeni.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19068 Kategorija:
Dolžina: 10-15cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 10-15 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Učinkovita ZLATA MICA”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila