Tolažilni MODRI ONIKS

P1020164

Tolažilni MODRI ONIKS

Tolažba in podpora

8.00 

Ko se potrebuje tolažba in podpora … To je kristal zate. Modri ​​oniks je opora pri odpravljanju duševnega, fizičnega in čustvenega stresa, vključno z žalostjo. Vrača notranjo moč in srečo. Poveča občutek notranje stabilnosti.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19064 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Tolažilni MODRI ONIKS”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila