Tigrovo železo neustrašnosti

P1020090

Tigrovo železo neustrašnosti

priklic jasnosti

6.00 

Tigrovo železo je ozemljitveni kamen, ki prinaša tudi zaščito, predvsem zaščito pred nevarnostjo. Je tudi kamen jasnosti, zlasti jasnosti znanja, ki omogoča videti resnico pod navidezno površino vprašanj. Pomaga tudi pri ustvarjalnih prizadevanjih in vseh vrstah umetniških sposobnosti. Je kristal kreativnosti v vsaki situaciji, če si le dovoliš… videti. Je kot pravi tiger – neustrašen in neomajen. Vzemi ga s seboj, ko potrebuješ pogumnega notranjega tigra, ki te bo zvesto čuval.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19092 Kategorija:
Dolžina: 2-3cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 2-3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Tigrovo železo neustrašnosti”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila