Tigrovo oko za esence

Kristali za esence (3)tigrovo

Tigrovo oko za esence

v energijski steklenički

6.99 

Tigrovo oko je kristal, ki v sebi združuje tri močne energije, katere potrebuje človek, ki želi biti lastnik svojega življenja. Prva energija, ki jo prinaša je energija samozavesti. Le-to tigrovo oko pošilja v auro človeka skozi sončev portal, s katerim je povezan. Druga energija, ki jo prinaša je energija obilja. Obilje vseh vrst (denar, materialne stvari, duhovna spoznanja, ljudje …) je tisto, katero ta kristal magnetno naravno pritegne. In tretja energija, ki jo kristal tigrovega očesa prinaša je energija poguma. Napolni te z življenjsko drznostjo, katera raztaplja vzorce strahov in bojazni in te spremeni v samozavestnega “tigra”.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 6170 Kategoriji: ,
Teža: 87g
Dolžina: 3.6cm

Zgodba izdelka

Drobni kristali, ki ustvarijo tako močno energijo … In energijsko esenco.

Da, drobni kristali bomo v tvoji esenci pristali, da bi podprli tvoj prostor, tvojo avro in aktivirali številne pozitivne energije.

Ko me povabiš v svoje življenje, poleg mene prejmeš spisana navodila kako izdelati in aktivirati svojo energijsko esenco. Moja vsebina zadostuje za približno 8 energijskih esenc (50 ml).

Podrobnosti

Teža 87 g
Dimenzije 3.6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Tigrovo oko za esence”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila