Sveča zmajeve krvi

Dragonsblood

Sveča zmajeve krvi

14.99 

Ta mogočna sveča ti bo prinesla moč, voljo, motivacijo in te ščitila pred vsemi negativnimi energijami. Narejena je iz drevesa, ki se imenuje “Zmajeva kri” in prinaša sladko-začinjeni vonj, ki te bo podpiral dolgo. Ta eterična sveča je tudi čudovit izbor za pozitivne obrede. Naj te vodi samozavest … katero poznajo ti čudoviti vodniki.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1163 Kategorija:

Zgodba izdelka

Ko pride mogočni zmaj, telepatsko spregovori in pravi: “Tvoje sanje določa tvoj odnos. Odnos do njih, odnos do sebe, odnos do tvojih reakcij. In to je tisto, kar čutijo tudi drugi. Zato ne skrbi. Če je tvoj odnos na pravem mestu se bo slišal in čutil močneje kot na tisoče besed. Čas je, da kot pokončni zmaj pokažeš svoj odnos. Nikar ne skloni glave. Tvoj odnos naj bo tak, da ga bodo spoštovali drugi, predvsem pa tak, da se z veseljem in brez obžalovanj pogledaš v ogledalo.”

Odpreš paket in vzameš obarvano steklo, ki obdaja dišečo svečo. Se sprašuješ, ali je to tisto, kar pričakuješ: “Hmm … Bolje je, kot si upal(-a)! In začutiš energijo! Spet povohaš in si res potrdiš, da so te naravne sveče res znane po svojih nedvoumnih in intenzivnih vonjih. Vonj je skrbno sestavljen za dvig frekvence sreče. Dišava sveče je vesela, a prefinjena.

Sveča tehta 210 gramov. Na voljo je v elegantnem kozarčku iz prozornega stekla, v kateri jo lahko takoj prižgeš. Vosek ima sončno barvo in gori najmanj 40 ur, ter vsebuje več aroma olja kot običajne dišeče sveče. Narejena je iz sojinega voska.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča zmajeve krvi”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila