Sveča za uravnovešene čakre

Chakra-Balance

Sveča za uravnovešene čakre

12.00 

Sedem čaker predstavlja sedem energijskih centrov v tvojem telesu. Telesu pomagajo se povezovati z vesoljno energijo. Vsaka od sedmih čaker napaja z njo povezane pomembne organe v tvojem fizičnem telesu, zato je pomembno, da so čakre energijsko pretočne, saj lahko le tako v telesu obdržiš ravnovesje. Stres, žalost, škodljive navade, nezdrava hrana in podobno so dejavniki, ki ustvarjajo blokade v čakrah. Svečka ti zaupa, da na tem področju ukrepaš ti, le-to pa te bo podprlo pri energijskem toku skozi tvoje čakre. Naj bo to pozitiven tok in naj ti prinese le dobro počutje.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1158 Kategorija:

Zgodba izdelka

S čiščenjem čaker daješ tako telesu kot tudi duhu potrebno količino energije, hkrati pa odstranjuješ blokade, ki povzročajo čustvene ali fizične izzive. Čakre lahko čistiš z meditacijo, vizualizacijo, namenskim dihanjem, pa tudi z energijo te čudovite svečke. Tudi nadangela Rafaela lahko prosiš, da jih prečisti zate in z veseljem ti bo priskočil na pomoč. Ta svečka ti bo s priloženim obredom pomagala ravno pri tem. In tvoja energija je ponovno obnovljena.

Odpreš paket in vzameš obarvano steklo, ki obdaja dišečo svečo. Se sprašuješ, ali je to tisto, kar pričakuješ: “Hmm … Bolje je, kot si upal(-a)! In začutiš energijo! Spet povohaš in si res potrdiš, da so te naravne sveče res znane po svojih nedvoumnih in intenzivnih vonjih. Vonj je skrbno sestavljen za dvig frekvence čaker. Dišava sveče je močna, a prefinjena.

Sveča tehta približno 125 gramov. Na voljo je v elegantnem kozarčku iz prozornega stekla, v kateri jo lahko takoj prižgeš. Vosek ima sončno barvo in gori najmanj 40 ur, ter vsebuje več aroma olja kot običajne dišeče sveče. Narejena je iz sojinega voska.

Volumen: 125g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča za uravnovešene čakre”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila