Sveča za srečo

Happines

Sveča za srečo

12.00 

Sveča in … Sreča. Najbolj vredno zlato življenja. Iščejo ga mnogi, najdejo redki. Pa vendar so zunaj iskalci sreče, ki s svojo rastjo povabijo njen dotik v svoj dom. In Angeli jih skrbno opazujejo. Obljubljajo pomoč. Obljubljajo tudi, da bodo v to esenco dodali ščepec svoje energije, ko se podajaš na pot odkrivanja zaklada svojega življenja. Zaslužiš si ga. Vonj sveče prinaša dobro voljo in smeh.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1157 Kategorija:

Zgodba izdelka

Čas je, da obnoviš svojo moč in povsem na novo ugotoviš kdo si in kam greš. Da resnično ugotoviš, kaj je tisto, kar napolni TVOJE srce z ljubeznijo. Ne kaj zapolni pričakovanja drugih ljudi, da bi te sprejemali. Šele takrat, ko boš resnično pomirjen(-a) s svojimi odločitvami, pridejo rezultati za tvoje življenje, ki si jih tako zelo želiš. Ti si tisti/tista, ki te pripelje do tja. Nihče drug. Zato pusti za seboj vsa prepričanja, ki prihajajo od drugih ljudi ali iz naslova strahov. Prečisti ta energijski presežek iz svojega čustvenega dela sebe in ugotovi, da se v tvoje življenje steče veliko oblik ljubezni. Veliko lepših, kot si si kdaj upal(-a) predstavljati. In ta sveča bo pomagala pri novih korakih sreče. V dom prikliče zelo močne Angele, ki prinašajo srečo.

Odpreš paket in vzameš obarvano steklo, ki obdaja dišečo svečo. Se sprašuješ, ali je to tisto, kar pričakuješ: “Hmm … Bolje je, kot si upal(-a)! In začutiš energijo! Spet povohaš in si res potrdiš, da so te naravne sveče res znane po svojih nedvoumnih in intenzivnih vonjih. Vonj je skrbno sestavljen za dvig frekvence sreče. Dišava sveče je vesela, a prefinjena.

Sveča tehta približno 125 gramov. Na voljo je v elegantnem kozarčku iz prozornega stekla, v kateri jo lahko takoj prižgeš. Vosek ima sončno barvo in gori najmanj 40 ur, ter vsebuje več aroma olja kot običajne dišeče sveče. Narejena je iz sojinega voska.

 

Volumen: 125g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča za srečo”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila