Sveča spiritualnega doma

Spiritual-Home-1

Sveča spiritualnega doma

12.00 

Spiritualni dom je dom poln ljubezni. Je tisti prostor, kamor se lahko umakneš in se obnoviš po dolgem dnevu. Je prostor meditacije, kjer poje tvoja duša. Ta sveča je zakodirana na namen, da se ob njeni uporabi sprožijo vse te energije. Očaral te bo mir, kateri se bo oddal v prostor. Naj tvoj dom postane tvoja duhovna oaza. Podari ta svečo ljubljeni osebi (ali sebi), kateri želiš dom poln miru in ljubezni.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1159 Kategorija:

Zgodba izdelka

Skrbno izbran vonj te sveče spreminja tvoj dom v pravi tempelj. Ne le, da se boš v njem dobro počutil(-a) ti in tvoji ljubljeni, ampak ga boš s to svečko postavil(-a) na zemljevid svetlobe. Ta zemljevid bodo uporabili Angeli in z veseljem obiskali tvoj dom. In seveda v njem pustili svoj blagoslov.

Odpreš paket in vzameš obarvano steklo, ki obdaja dišečo svečo. Se sprašuješ, ali je to tisto, kar pričakuješ: “Hmm … Bolje je, kot si upal(-a)! In začutiš energijo! Spet povohaš in si res potrdiš, da so te naravne sveče res znane po svojih nedvoumnih in intenzivnih vonjih. Vonj je skrbno sestavljen za dvig frekvence doma. Dišava sveče je mistična, a prefinjena.

Sveča tehta približno 125 gramov. Na voljo je v elegantnem kozarčku iz prozornega stekla, v kateri jo lahko takoj prižgeš. Vosek ima sončno barvo in gori najmanj 40 ur, ter vsebuje več aroma olja kot običajne dišeče sveče. Narejena je iz sojinega voska.

Volumen: 125g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča spiritualnega doma”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila