Sveča povezovanja z vodniki

roza

Sveča povezovanja z vodniki

69.99 

Da si me izbral(-a) pomeni, da imamo tvoji vodniki s teboj velike načrte. Inicirana sem, da se odnos med nami še bolj okrepi. Zapri oči in v mislih pokliči svoje duhovne vodnike. Prosi jih za pomoč, smernice in podporo. Vedi, da vsega ne potrebuješ opraviti sam(-a). Tukaj so zate, da ti priskočijo na pomoč pri srčnih željah. Zagotovili ti bodo podporo ljudi, ter uredili okoliščine, da lahko tvoj potencial zasije v najmočnejši luči svetlobe. Tvoja naloga je, da jim zaupaš, pa tudi, da verjameš v svoje moči. Vonj lotosovega cveta bo podprl tvoja krila in jih ojačal, da poletijo po poteh uresničevanja življenjskega poslanstva.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1175 Kategorija:

Zgodba izdelka

Svečo aktiviraš jo tako, da jo nežno objameš in se močno povežeš z njo. V mislih k sebi pokliči svoje duhovne vodnike, ter začuti njihovo prisotnost. Predaj jim srčne želje in jim zaupaj glede česa potrebuješ njihovo intervencijo. Nato se močno osredotoči na namen in začuti prisotnost duhovnih vodnikov. Pokaži jim (z besedo, vizualizacijo) pri čem potrebuješ njihove blagoslove. Drži močan namen nekaj minut. Nato prižgi svečo in se svojim duhovnim vodnikom zahvali za pomoč in jim v srcu pošlji ljubeč blagoslov.

Sveča je narejena iz 100% čebeljega voska.

 

Teža: 400g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča povezovanja z vodniki”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila