Sveča povezovanja s svojo dušo

svetlo-zelena

Sveča povezovanja s svojo dušo

69.99 

Tvojo radovednost, da si me izbral(-a) je zbudil jasen klic. Tvoja duša ti želi razkriti zemljevid življenja in te voditi po poteh uresničevanja dušnih darov. Inicirana sem, da te močno povežem s tvojo dušo, ki te bo vodila po poteh vizije lepega življenja. Iz mojega plamena bo žarela moč večne ljubezni. Samo pokliči me, da ti razkrijem vse starodavne zapise, ki razkrivajo kdo si, ter kakšne darove kot duša nosiš. Najino zaupanje podpri z vero in prisluhni notranjemu klicu. Vonj hijacinte pa bo blagoslovil vse poti, na katerih bodo žareli vsi tvoji dušni zakladi.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1176 Kategorija:

Zgodba izdelka

Predno svečo prižgeš jo aktiviraš na način, da svečo stisneš k srcu in si vzameš nekaj minut časa, da se vonj sveče dotakne tvojih čutil. Odpri vse zaznave in se nato osredotoči na svojo dušo. Spoštljivo jo ogovori z aktivacijo, ki gre tako:
»Draga moja duša, prosim te za darove s katerimi bom uresničeval(-a) svoje dušne zapise. Najina ljubezen večna je in darila uspeha naj blagoslovijo me.«

Svečo prižgi in v srcu nosi namen, da želiš še bolj okrepiti odnos s svojo prelepo dušo. Razkrila ti bo zapise poslanstva. Vsak dan naredi nekaj za svoj lepši jutri.

Sveča je narejena iz 100% čebeljega voska.

 

Teža: 400g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča povezovanja s svojo dušo”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila