Sveča obilja

zelena

Sveča obilja

69.99 

Moja naloga je, da v tvoje življenje prikličem obilje. Zelena je barva napredka, moči, obnove in izbral(-a) si me, ker v svojem življenju potrebuješ svežino in preobrate na bolje. Moj plamen so blagoslovile boginje uspeha (Fortuna, Lakšmi, Nike), katerega bogati nežen vonj jasmina.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1178 Kategorija:

Zgodba izdelka

Moj vonj bo napolnil tvoje srce z lepoto in vsakič, ko me prižgeš pomisli na področje, kjer potrebuješ zlati dotik uspeha. Tiho v srcu prosi boginje za blagoslov, pa tudi ti jim ga vrni nazaj. In ko se tvoja želja izpolni, kaj lepega daruj tudi ti. Tako boš v svoje življenje priklical(-a) vedno več obilja. Naj se ti pozlatijo dobra dejanja.

Svečo aktiviraš tako, da na listek papirja napišeš svoje srčne želje. Pomembno je, da natančno definiraš kaj želiš, do kdaj želiš izpolnitev in vse skupaj okronaš s svojim podpisom. Na list papirja postavi svojo svečo in k sebi pokliči boginje uspeha, ki se postavijo naokoli v obliki trikotnika. Vsaki predaj eno željo s papirja in jih prosi za blagoslove uspeha. Svečo prižgi in drži močan namen dobrega in lepega. Nato pa dovoli, da plamen te sveče ponese srčne prošnje v Vesolje. Vsak dan naj plamen gori vsaj 13 minut. Ta čas pa odpri svoje srce in sprejmi blagoslove uspeha, katere ti podarja življenje.

Sveča je narejena iz 100% čebeljega voska.

Teža: 400g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča obilja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila