Sveča ljubezni

rdeča

Sveča ljubezni

69.99 

V meni so stkani blagoslovi angelov ljubezni in odeta sem v rdečo barvo. V tvoje življenje in ostale okoliščine bom vnesla strast, moč in voljo. Moja naloga je tudi, da v tvoje življenje prikličem sorodne duše, ki ti bodo pomagale izpolniti življenjsko poslanstvo in uživati sadove izpolnjenosti uspeha v odnosih. Plamen bo zadišal v opojnem vonju vrtnice, ki velja za simbol harmonije in ljubezni.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1179 Kategorija:

Zgodba izdelka

Vedi, da si del lepot življenja tudi ti, zato si dovoli zacveteti v sreči, radosti in veselju. Tvoje ljubeče srce pa odpri vsemu, kar ga napaja z občutkom čiste ljubezni.

Svečo ljubezni aktiviraš tako, da zapreš svoje oči in na široko odpreš svoje ljubeče srce. Odpri ga lepotam življenja, harmoničnim odnosom, iskrenim prijateljstvom. Nato pa k sebi povabi in pokliči angele ljubezni. Zaznaj jih v svoji avri in ko se to zgodi, te le-ti vprašajo kaj potrebuje tvoje srce iz naslova ljubezni, da bo žarelo v občutku miru, sreče in veselja? Zelo natančno jim povej kaj v tem obdobju najbolj potrebuješ za svoj čustveni mir. Ne hiti in natančno povej. Ko besede potihnejo, naj dejanja spregovorijo. Nato svečo prižgi in predaj se opojnem vonju vrtince. Naj ljubezen zate zaživi na vseh področjih življenja.

Sveča je narejena iz 100% čebeljega voska.

 

Teža: 400g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča ljubezni”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila