Sveča Božičnega cimeta

Cinnamon-Spice

Sveča Božičnega cimeta

14.99 

Cimet. Že stoletja mu pripisujejo številne blagodejne učinke na telo in čustva. Pričara občutek domačnosti, podari dotik pomlajevanja in poskrbi, da se hitenje modernega časa ustavi. Zato ga obožuje nadangel Ariel, čudovita nadangel obilja in nežnosti. Preko tega vonja in energije ti bo prinesla to čudovito nežnost, ki jo potrebuješ. Le vzemi si nekaj časa … le zase.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1165 Kategorija:

Zgodba izdelka

Pride čas. Čas za smeh in čas za veselje. Takrat si ga vzemi in občuduj to čudovito priložnost, ki ti je dana. Potem pride čas počitka, vzemi si ga, telo ga potrebuje. In nato pride čas za akcijo, to je čas, ko ti vesolje pošlje signale, da zasij. S to svečko izkušaj vse, kar ti življenje daje. Začuti kako je ob njenem ognju s teboj čudovita Ariel. In tvoja energija bo .. naravnost prerojena.

Odpreš paket in vzameš obarvano steklo, ki obdaja dišečo svečo. Se sprašuješ, ali je to tisto, kar pričakuješ: “Hmm … Bolje je, kot si upal(-a)! In začutiš energijo! Spet povohaš in si res potrdiš, da so te naravne sveče res znane po svojih nedvoumnih in intenzivnih vonjih. Vonj je skrbno sestavljen za dvig frekvence sreče. Dišava sveče je vesela, a prefinjena.

Sveča tehta 200 gramov. Na voljo je v elegantnem kozarčku iz prozornega stekla, v kateri jo lahko takoj prižgeš. Vosek ima sončno barvo in gori najmanj 40 ur, ter vsebuje več aroma olja kot običajne dišeče sveče. Narejena je iz sojinega voska.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča Božičnega cimeta”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila