Sveča Angelskega vdiha

Angel-Breath

Sveča Angelskega vdiha

14.99 

To je sveča, ki s svojim svojim vonjem in energijo povabi v tvojo bližino Angele. Želijo, da ponovno vdihneš čarobnost vsega lepega. Želijo si delati s teboj. Te voditi. Le odpreti jim moraš vrata. S to svečo trkajo na njih in se veselijo, da jim bo nekdo odprl. Da, čas je, da tudi ti spoznaš kaj pomeni, ko vdihnejo … Angeli. In povzročijo veter pozitivnih sprememb.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1161 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli ti sporočajo in pravijo” Si magnet za srečo in ljudi. Morda tega ne veš vedno, saj so ti v otroštvu morda uspeli malce zatreti tvoj izjemni žar. A karizma v tebi je neizpodbitna. Imaš dar, da se izraziš in to izražanje bo tako izjemno, da boš z njim pomagal/a mnogim. Predvsem sebi. Dovoli si izražati sebe na vseh področjih – v ljubezni si drzni izražati romantične želje, v poslu finančne, do sebe pa izrazi ljubezen in visoka pričakovanja. Velike sanje pripadajo veliki karizmi. Ne zadovolji se z manj. Le tako te čaka sreča. Ne skrbi, vodili te bomo mi in tvoja lastna karizma. Naredi vse, da jo razviješ. Vdihni nove priložnosti.”

Odpreš paket in vzameš obarvano steklo, ki obdaja dišečo svečo. Se sprašuješ, ali je to tisto, kar pričakuješ: “Hmm … Bolje je, kot si upal(-a)! In začutiš energijo! Spet povohaš in si res potrdiš, da so te naravne sveče res znane po svojih nedvoumnih in intenzivnih vonjih. Vonj je skrbno sestavljen za dvig frekvence sreče. Dišava sveče je vesela, a prefinjena.

Sveča tehta 210 gramov. Na voljo je v elegantnem kozarčku iz prozornega stekla, v kateri jo lahko takoj prižgeš. Vosek ima sončno barvo in gori najmanj 40 ur, ter vsebuje več aroma olja kot običajne dišeče sveče. Narejena je iz sojinega voska.

Volumen: 210g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča Angelskega vdiha”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila