Sveča angelske podpore

modra

Sveča angelske podpore

69.99 

Inicirana sem, da podprem vse tvoje želje in jih posujem z angelskimi blagoslovi. Sedem nadangelov je blagoslovilo moj plamen, ki bo v tvoj dom in življenje vnesel ljubezen, harmonijo, uspešne preobrate, dobro počutje in najpomembneje: vero vase. Ljubezen angelov te bo tolažila, spodbujala pri premikih v življenju in pri dušnih poteh. Podpirali bodo tvoje iskrene namene in te vodili po poti uresničevanja svojega poslanstva. Vonj sandalovine bo napolnil tvoje srce z mirom in nežnostjo. Navdihnila te bom z vero zaupanja vase in življenje.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1180 Kategorija:

Zgodba izdelka

Svečo aktiviraš na način, da se najprej močno povežeš s svojimi angeli. Povabi jih v svoje življenje in jim dovoli, da te podpirajo pri tvojih korakih. Naj te zasujejo z angelsko toplino, ljubeznijo in pomirjenostjo. Nato pa svečo vzemi v dlani, jo nežno objemi in dragim angelom predaj svoje želje. Kaj v tem obdobju potrebuješ za svojo rast? Kaj je tisto, kar te bo pomirilo? Prosi jih, da ti pokažejo navdih življenja le zate. Svečo nato prižgi. Zaznaj prijeten vonj sandalovine, ki bo tvoje prošnje ponesel naravnost v objem svetlobnih angelov. Spremljaj znake, sporočila, opazuj ter prisluhni …

Sveča je narejena iz 100% čebeljega voska.

 

Teža: 400g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča angelske podpore”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila